Wegwijs in digitale transformatie

Tijdens dit event leert u op een structurele manier over digitale transformatie na te denken en komt u te weten hoe digitaal onze ondernemingen zijn. Verschillende bedrijven zullen hun digitale transformaties toelichten en u krijgt van technologie-experts een blik op belangrijke trends voor de komende jaren.

Dit event is afgelopen

Digitale transformatie, u kunt er niet meer omheen en wordt via verschillende kanalen op de dringendheid ervan gewezen. Maar wat is digitale transformatie? Hoe pakt u digitalisering in uw bedrijf aan? Waar kan uw bedrijf digitale technologie het meest succesvol inzetten? Deze vragen verdienen een antwoord, alvorens op specifieke technologieƫn of toepassingen in te zetten.

Tijdens dit event leert u op een structurele manier over digitale transformatie na te denken, ongeacht de sector of het type bedrijf. Verder komt u te weten hoe digitaal onze ondernemingen zijn. We laten ook verschillende bedrijven aan het woord om hun digitale transformaties toe te lichten. Bovendien krijgt u van technologie-experts een blik op belangrijke trends voor de komende jaren.

Met dit event helpen we u duidelijke doelstellingen voorop te stellen en uw digitale transformatie in een uitvoerbaar traject vast te leggen. Verder krijgt u de gelegenheid om een gesprek aan te gaan met andere bedrijven en met de experts.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis
Organisator
Sirris i.s.m. ICT-KMO
Thema's

Dit event is afgelopen