VCK-Kwinta congres 2018: Innovatieve kwaliteit en kwalitatieve innovatie

Kwaliteit en innovatie: het een kan niet zonder het ander. Als dienstverlener van de kmo-portefeuille geniet je van een korting voor dit congres.

VCK congres

Dit event is afgelopen

Omgekeerd geldt hetzelfde: kwalitatieve innovatie moet gericht zijn op je klant en in al je processen ingebakken. Als je geen systematische verbeteringen voor ogen hebt, waarom zou je dan al die moeite doen om te innoveren?

Innovatieve kwaliteit én kwalitatieve innovatie, dus. Daarop focust het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg tijdens het VCK congres op donderdag 29 november 2018 bij BluePoint Antwerpen. 

Verwacht je aan internationale keynote sprekers, zoals Stephen Hacker, die de dag vooraf een masterclass Transformatorisch leiderschap begeleidt. Verder ook bijzondere ontmoetingen en workshops, waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt.

Neem deel aan het kwaliteitscongres

Als dienstverlener van de kmo-portefeuille geniet je van een korting op je deelname: in plaats van € 500 (excl. btw) betaal je € 300 (excl. btw). Schrijf je in via deze link met de kortingscode vlaiokorting.

Deelnameprijs
Als dienstverlener van de kmo-portefeuille betaal je € 300 (excl. btw) in plaats van € 500 (excl. btw).
Organisator
Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

BluePoint Antwerpen (ALM) Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen