Tech Summit Cybersecurity

Heel wat organisaties werden al het slachtoffer van succesvolle cybergijzelingen, cryptolockers en andere aanvallen. Cybercriminaliteit is duidelijk geen tijdelijk fenomeen. Daarom is het belangrijk om als bedrijf een strategie rond cybersecurity uit te werken. Om u daarbij te helpen, staat de Tech Summit van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland volledig in het teken van cybersecurity.
Tech Summit cybersecurity

Dit event is afgelopen

Waarom is cybersecurity zo belangrijk? Hoe stelt u een goede strategie voor cybersecurity op? Hoe kan u zich juridisch sterk maken en wat kan u wel en niet van uw medewerkers vragen? Hoe neemt u al uw medewerkers mee in uw strategie rond cybersecurity? Hoe redeneert een hacker? Kunt u op externe partijen beroep doen voor uw digitale veiligheid? Op 20 oktober krijgt u het antwoord op al deze vragen.

Om u in de veiligste omstandigheden te kunnen informeren en inspireren, gaat de Tech Summit dit jaar volledig digitaal. Vanop eender welke plek kan u de livestream veilig volgen via uw persoonlijke link. Na afloop kan u nog even napraten, van gedachten wisselen of andere deelnemers inspireren tijdens het online netwerkmoment. Wissel met behulp van de digitale netwerktool contactgegevens uit of plan een korte videocall in.

 

14u00     Verwelkoming

14u05     Waarom is cybersecurity opeens zo relevant?

  • Een dialoog met prof. dr. Marc Cools, Universiteit Gent en Vrije Universiteit Brussel
  • Hilde Smet, bestuurder DV Hydraulics getuigt over hun strijd tegen een cyberaanval

14u32     Hoe bouwt u een goede cybersecurity-strategie uit?

  • Wat zijn de bouwstenen van een sterke cybersecurity-strategie? Peter Versmissen, partner Deloitte Belgium legt het u haarfijn uit.
  • Hoe zorgt een CISO ervoor dat de strategie gedragen wordt door heel de organisatie? door Alexandre Pluvinage, head of human security bij ING België.
  • Wat mag ik als ondernemer van mijn medewerkers verwachten en hoe maak ik mij juridisch sterk na een aanval? door Pauline Geentjens, IP/IT associate bij Cresco.

15u10     Pauze

15u22    Hoe denkt een hacker?

  • Waarom wordt een organisatie geselecteerd als slachtoffer van een cyberaanval? Het standpunt van een hacker door Pieter Hiele, benevolent hacker en founder van Achillex.

15u45     Hoe zullen klassieke beveiligingsbedrijven u beschermen in de toekomst?

  • Met deze mogelijkheden hebben hackers geen kans meer bij uw organisatie.

16u10     Einde livestream – Pauze

16u20     Online netwerkmoment

Benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers of heeft u nog vragen voor de experts? Maak kennis met de deelnemers van de Tech Summit en connecteer of ga met hen in gesprek. Met behulp van de online netwerktool wisselt u contactgegevens uit of plant u korte vidocalls in van 12 minuten. U ontvangt alle nodige informatie na bevestiging van uw inschrijving.

18u00     Einde

 

Meet informatie? www.techsummit.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€60
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen