Succesvol van innovatieproject naar subsidiedossier

Innovatie is een absolute must voor de groei van je bedrijf. Innoveren is niet enkel vernieuwing brengen in je producten, maar ook nieuwe materialen en technieken verkennen, nieuwe business modellen onderzoeken, nieuwe processen invoeren en nog veel meer.

Dit event is afgelopen

Maar innoveren kost geld en vraagt het nemen van risico's. Ook de Vlaamse overheid beseft dat en wil daarom ondernemingen financieel een duw in de rug geven bij het innoveren en het uitbouwen van hun ontwikkelingsprojecten.

Heb je een innovatief idee dat op (korte) termijn tot succesvolle business kan leiden, maar zijn er nog een aantal uitdagingen te overwinnen bij de ontwikkeling van die innovatie? In deze hands-on opleiding kan je voor advies terecht en ontdek je de juiste aanpak om je innovatie te realiseren en verhoog je je kans op subsidies. We vertrekken vanuit je eigen innovatief idee.

Resultaat
Na het bijwonen van de sessies kan je je eigen subsidiedossier verder uitwerken. Je krijgt daarvoor ook verdere begeleiding na de sessie door de VLAIO bedrijfsadviseurs. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis, inschrijven wel verplicht
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt