Smart warehouse of the future

Hoe 2030 er onverwacht in 2021 al was… Jouw onderneming toe aan een supply chain upgrade? Een slim magazijn verhoogt de productiviteit. Daarnaast worden er minder (menselijke) fouten gemaakt en is kostenoptimalisatie beter mogelijk. Maar wat houdt smart warehousing nou in en waar begin je? Kom meer te weten in deze infosessie over smart warehouse of the future.

Dit event is afgelopen

Het idee van smart warehousing is niet dat de robots alles over zullen nemen: de nadruk ligt op het slim samenwerken tussen mens en robot. 

Hoe zit het in de praktijk? 

Smart warehousing is voor velen een rechtlijnig, traditioneel en noodzakelijk concept…. maar ook op dit vlak is de wereld keihard in beweging.  Wat slechts enkele jaren geleden nog science fiction was, is vandaag een operationele realiteit.  En nee hoor, dit is nog lang niet het eindpunt. In deze infosessie ga je concreet zien in welke richtingen de warehousing “an Sich” geëvolueerd is, en meer te weten komen over wat er nog zit aan te komen. 

Je gaat concreet zien in welke richtingen de warehousing “an Sich” geëvolueerd is, en – mede gebaseerd op de DHL Logistics Trend Radar en real-time ervaringen van de eerste lijn – een blik werpen op wat er zoal zit aan te komen. 

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt