SMAFACC 2022, hét Smart Manufacturing Congres in Limburg!

Na een succesvolle eerste editie, vindt SMAFACC opnieuw plaats in 2022. Op dinsdag 20 september zal het gratis congres omtrent Smart Manufacturing doorgaan in Thor Central.

Dit event is afgelopen

Met de snelle evolutie van technologie, willen we op de hoogte zijn over de nieuwe technieken op basis van automatisering en gegevensuitwisseling. Met deze nieuwe praktische inzichten, kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen bedrijf.

SMAFACC stelt 9 sprekers voor om verschillende vlakken van Smart Manufacturing aan te halen. Zij stellen a.d.h.v. een keynote of praktische case hun eigen idee en perspectief voor. Het event geeft u de kans om te netwerken met andere bezoekers en om kennis op te doen om te implementeren in je eigen bedrijf. Om dit te ondersteunen, staan verschillende booths opengesteld die eveneens allemaal draaien rond Smart Manufacturing.

Organisatoren Thor Park, YOUNG VOM, Stad Genk met partners VKW Limburg, VOKA Limburg, JONG VOKA Limburg & SIRRIS/AGORIA, stellen SMAFACC voor als een gratis event. Het event is bedoeld om op een laagdrempelige manier, in contact te komen met de verschillende aspecten van Smart Manufacturing. De organisatoren zelf hechten enorm veel belang aan de optie te geven aan bedrijven om mee te evolueren en zich voor te bereiden op de toekomstige manier van productie.

Maak kennis met de dienstverlening van de VLAIO bedrijfsadviseurs

Heb je ambitieuze plannen? Wil je inzetten op innovatie en transformatie? Weet dan dat VLAIO je kan ondersteunen om die plannen waar te maken. Marc Sevenants, bedrijfsadviseur van VLAIO, geeft een voorsmaakje van de subsidiemogelijkheden en begeleiding. Ook de Vlaamse proeftuinen industrie 4.0 komen aan bod waar je als bedrijf kan experimenteren met innovaties zoals digitale werkinstructies, augmented reality, autonome robots maar ook rond werkbaar werk en menselijk kapitaal. Tenslotte zal ondernemer Flip Bamelis van All Engineering toelichten hoe hij beroep gedaan heeft op begeleiding en subsidies om zijn innovaties waar te maken.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Thor Park, YOUNG VOM en Stad Genk i.s.m. VKW Limburg, Voka - Kamer van Koophandel Limburg en Jong Voka Limburg.
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Thor Central André Dumontlaan 67 3600 Genk