Regionale Overlegtafel Economie Oost-Vlaanderen - Actua

Het einde van het jaar, het begin van een nieuwe legislatuur: tijd om alles op een rijtje te zetten zodat je volledig mee bent om samen met de nieuwe coalitie en schepen het gemeentelijk economisch beleid op een ondernemingsvriendelijke wijze vorm te geven.

Dit event is afgelopen

Eerst en vooral willen we samen met jullie stilstaan bij de gemeenteraadsverkiezingen. Op welke manier kan je als ambtenaar economie hierbij een rol spelen? Heb je vooraf  meegewerkt aan een administratief memorandum? En in welke mate kan je nu wegen op de invulling van het nieuw economisch beleid? Door ervaringen uit te wisselen zoeken we samen uit wat mogelijk is. De wisselwerking met de schepen bevoegd voor economie is daar ongetwijfeld een belangrijke factor in.

Hierna bieden we jullie een overzicht van de recentste ontwikkelingen op het vlak van nieuwe regelgeving. We doen dit per thema: detailhandel, ambulante handel, dienstverlening, ondernemingsdata, … Hierbij staan we ook telkens stil bij eventuele knelpunten en ondersteunend materiaal.

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen geeft op haar beurt ook toelichting bij de nieuwigheden en wijzigingen in hun dienstverlening.

Organisator
VVSG
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Administratief centrum Sanitary Gustaaf Schockaertstraat 7 9620 Zottegem