Raad van Advies pop-up

Het is een algemeen aanvaard feit dat we allemaal wel eens oogkleppen op hebben in onze bedrijfsvoering. Die hebben we nodig om de ongelofelijke toevloed aan informatie te filteren. Toch maken ze ons soms ook letterlijk blind voor een alternatieve denkpiste.
Logo EO

Dit event is afgelopen

Van piepjonge start-ups tot mature ondernemers: ze laten zich om die reden graag omringen door externe adviseurs, bijvoorbeeld in een Raad van Advies. De Raad van Advies is een klankbord, samengesteld uit adviseurs met verschillende profielen die vanuit hun andere ervaringen en perspectieven raad en inspiratie aanleveren. Door je te laten omringen door mensen die je kunnen tegenspreken, stel je immers jezelf open voor een andere visie op de feiten die jij als objectief ervaarde.

Wij bieden jou momenteel de kans om één keer vrijblijvend te kunnen gebruik maken van een Raad van Advies en te ervaren wat een raad van Advies jou zou kunnen opleveren.

Een panel van 3 adviseurs zal jouw vraagstuk beantwoorden op donderdag 19 november. Je krijgt 10 min. de tijd om jouw vraagstuk te pitchen voor dit panel. Nadien zullen zij jou met raad bijstaan om jou nieuwe inzichten bij te brengen en jouw vraagstuk te beantwoorden. Elke deelnemer krijgt 1 uur de tijd om met het panel samen te zitten.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 490
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt