Plato Experten - Strategische Finance

Als verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen.

Dit event is afgelopen

Plato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice. De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

'Plato Experten Finance' brengt financieel verantwoordelijken, CFO’s of Finance Managers van grote kmo's samen om ervaringen uit te wisselen over financiële en operationele topics. Gedurende het traject proberen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen uw financieel beleid verder te optimaliseren.

Kennisniveau: gevorderden.
 
In functie van de gekozen thema’s wordt gewerkt met experten die het theoretisch kader weergeven.

Dit traject gaat van start op 7 oktober 2021 (van 15.00 tot 22.00 uur) bij Voka West-Vlaanderen.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Matthias Derycke.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1000 euro (excl. btw)
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen President Kennedylaan 9A 8500 Kortrijk