Opstart Bryo StartUp traject

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan.
bryo

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Lammerstraat 18 9000 Gent

VOOR WIE

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Tijdens dit traject kan je jouw (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

SESSIES

Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer r1 x per maand, op een dinsdag avond of zaterdagochtend) samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, financieringsmogelijkheden, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s.

BUSINESS DATES

Tijdens de Business dates kom je samen met deelnemers over alle trajecten heen en voel je de echte Bryo vibe! Je krijgt de kans om deel te nemen aan workshops en om ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers. Tijdens een gesprek (one-on-one of one-to-few) helpen zij je verder met je project op basis van de vragen die je hen voorlegt.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Tijdens de individuele bryocoach bespreek je die topics die voor jouw belangrijk zijn. Jouw Bryocoach fungeert als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Op zoek naar een ervaren ondernemer om mee te sparren, een investeerder of een expert? We gaan samen op zoek in ons netwerk!

PRAKTISCH

01/08-11/09: Stel je kandidaat en kennismakingsgesprek

11/09 – 30/09: Selectieperiode

5/10: Selectiedag ­en communicatie naar geselecteerden

16/10: Kick-off

16/10/2021: Graduation event

INCLUSIEF LIDMAATSCHAP

Voka

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel, het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Voka vertegenwoorigt bovendien de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Samen timmeren we aan een optimaal kader om vrij en succesvol te kunnen ondernemen in Vlaanderen.

Een community van 3000 leden in Oost-Vlaanderen.

Jong Voka

Jong Voka verenigt, versterkt en verdedigt jonge ondernemers, intrapreneurs en freelancers. Op jaarbasis organiseren we een 20-tal laagdrempelige events waarop je steeds welkom bent. We luisteren naar jouw belangen en bieden workshops aan die je aanvullend op jouw Bryo traject kunt volgen. 

JOUW COORDINATOR

Louise Blondé

louise.blonde@voka.be

0479 28 83 62

TOT DAN!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 500
Organisator
Voka
Thema's

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Lammerstraat 18 9000 Gent

Locatie

Adres

Lammerstraat 18 9000 Gent