Opleiden kan je leren: Hoe maken we L&D 'future proof'?

De participatiegraad in Vlaanderen bij levenslang leren en opleiding is bedroevend laag

Dit event is afgelopen

Technologie evolueert snel. Dit heeft een grote impact op ons dagelijkse leven en op het leren binnen organisaties. Hoe gaan organisaties hiermee om? En wat met de medewerkers zelf? Hoe ziet dat leren eruit en wat zijn de ingrediënten van een impactvol, modern leertraject?

We zoomen tijdens deze infosessie in op de evolutie van een loutere 'Just-In-Case'-aanpak naar een mooie combinatie van 'Just-In-Case' en 'Just-In-Time'. Welke trends en digitale toepassingen beïnvloeden vandaag bewust, maar vooral ook onbewust ons leren? Hoe gaan organisaties om met het 'mobiele' verhaal en hoe beïnvloeden serious games, extended realities, e-learning en sociale leerplatformen onze ontwikkeling?

We staan stil bij technologieën die ons leren positieve impulsen kunnen geven en welke rol L&D- en/of hr-verantwoordelijken kunnen spelen in dit verhaal.

Programma

8.00 uur: Ontbijt
8.30 uur:
Inhoudelijk luik verzorgd door Mathias Vermeulen
Getuigenis Renson
9.30 uur: Q&A
9.45 uur: Napraten, afsluitende koffie
10.00 uur: Einde

Spreker

Mathias Vermeulen (zaakvoerder Winston Wolfe) is gebeten door leren en gepassioneerd door technologie en trends. De combinatie van beide topics zorgt dan ook voor een boeiende cocktail, wat noodzakelijk is in een modern L&D-beleid binnen organisaties. Geregeld geeft hij keynotes , sessies en workshops hieromtrent, zowel in het binnen- als buitenland.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel President Kennedylaan 9 8500 KORTRIJK