OndernemersForum: Inspiratie retailtrip Amsterdam

Hoe zorg je voor een optimale beleving in je winkel? Is jouw winkel klaar voor de toekomst? Ontdek de nieuwe winkeltrends in dé retailstad van de Benelux en ga vol inspiratie terug naar huis!
OndernemersForum

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.30 - 23.00 uur
07.00 - 23.00 uur
19.30 - 23.00 uur
Locatie

Unizo West-vlaanderen Koningin Astridlaan 29 8200 Brugge

Dit najaar trekt UNIZO met een beperkte groep ondernemers naar het hippe en trendy Amsterdam om inspiratie op te doen voor de eigen zaak. Tijdens deze dag trip dompelt onze retail-expert, Steven Bollé, je onder in de nieuwe trends op de retailmarkt. 

Deze stad is continu in ontwikkeling en daardoor dé place-to-be voor nieuwe winkeltrends. Deze trip, onder leiding van retailexpert Steven Bollé, illustreert u aan de hand van diverse winkelbezoeken hoe diverse ondernemers inspelen op de noden van de hedendaagse consument. Enerzijds hebben technologische evoluties ons de mogelijkheid gegeven om producten en diensten op andere manieren te gaan zoeken, te vergelijken en te kopen. Anderzijds hebben maatschappelijke evoluties ons meer bewust gemaakt van ons koopgedrag en de gevolgen daarvan op zowel mens als milieu. De winkelconcepten die we gaan bezoeken tonen hoe retailers en ondernemers creatief en intelligent omgaan met deze evoluties, en zich zo verzekeren van een succesvolle toekomst.

Voor wie?

Retailzaken die hun winkel-en klantenbeleving willen verhogen.

Wat komt er aan bod tijdens dit traject?

Inspiratietrip Amsterdam 

Op 22 oktober 2018 organiseert UNIZO een dagtrip naar Amsterdam, dé place-2-be om inspiratie op te doen en nieuwe winkeltrends te ontdekken.
Samen met expert Steven Bollé bezoeken we winkels die door technologische en maatschappelijke evoluties op diverse manieren inspelen op de noden van de hedendaagse consument. De winkelconcepten die we gaan bezoeken tonen hoe retailers en ondernemers creatief en intelligent omgaan met deze evoluties, en zich zo verzekeren van een succesvolle toekomst

Aansluitende sessies

In een voorbereidende sessie (9/10/2018) stomen we jou klaar voor deze inspiratietrip en dompelen we je onder in de fundamenten van een goede (Fysieke) winkel nl….

  • Gevel & Etalage
  • Eerste indruk
  • Structuur
  • Competentie
  • Communicatie
  • Service elementen 
  • Signatuur
  • Details

We ronden dit traject af na met een opvolgsessie op (6/11/2018) waarbij de bezoeken nabesproken worden en er concrete tips gegeven worden over hoe je deze inspiratie concreet kan vertalen naar de eigen zaak.  

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 395 excl btw voor leden en € 495 excl btw voor niet-leden
Organisator
UNIZO

Praktisch

Datum
Tijdstip
19.30 - 23.00 uur
07.00 - 23.00 uur
19.30 - 23.00 uur
Locatie

Unizo West-vlaanderen Koningin Astridlaan 29 8200 Brugge

Locatie

Adres

Unizo West-vlaanderen Koningin Astridlaan 29 8200 Brugge