Ondernemersforum | Copywriting & Content Marketing

Commerciële verkooppraatjes en push marketing zijn helemaal passé. Anno 2019 zoeken klanten en prospects online naar de juiste informatie, producten of diensten. Je moet dus A) online gevonden worden, B) geloofwaardigheid uitstralen en C) bezoekers aanzetten tot actie.
copywriting

Dit event is afgelopen

Slimme copywriting is het codewoord, content marketing is het geheim, Google en sociale media zijn dé sleutels om uw digitale deuren wijd open te zetten.

Onze missie? We combineren theorie met praktijkgerichte oefeningen en taken zodat je op het einde van de sessies alles in handen hebt om je eigen content marketing te structureren, uit te schrijven en te delen met je doelpubliek. Check!

Door wie?

Petra Meeus is Copywriter, Strategisch Communicatie Expert en Content Marketing Specialist. Ze is zaakvoerder van Billycom. Samen met haar medewerkers scant zjouw bedrijfs-DNA, luistert, denkt mee, stretcht ideeën en inspireert. Ze zetten samen met jou de lijnen uit van communicatieprojecten die nodig zijn voor je onderneming: van websites tot presentaties, van nieuwsbrieven tot persteksten, van blogs tot social media. Billycom maakt een content marketing plan, zet acties op om jouw bedrijf beter te profileren in de markt en een klik te maken met jouw consumenten en klanten! 

Programma

19.00 - 20.00 uur Walking dinner & netwerken
20.00 - 22.30 uur Opleiding
22.30 - 23.00 uur Afterdrink
  • Sessie 1: Content marketing: The Basics
  • Sessie 2: Content marketing : toegepast
  • Sessie 3: SEO Copywriting: praktische handleiding
  • Sessie 4: Gebruik van social media
Deelnameprijs
€ 360 UNIZO-leden/€ 460 niet UNIZO-leden
Organisator
UNIZO i.s.m. reBoot & Billycom

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

reBoot Kolonel Begaultlaan 7/3 3012 Leuven