Netwerkcongres Business & Management Arteveldehogeschool

Tijdens dit netwerkcongres kom je niet alleen in contact met onze 1600 tweede- en derdejaarsstudenten Business & Management, maar kan je ook komen bijleren tijdens één van de 20 professionaliseringssessies. Wees welkom!
netwerkcongres Business & Management Arteveldehogeschool

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.00 - 19.30 uur
Locatie

Topsporthal Gent Zuiderlaan 14 (Watersportbaan) 9000 Gent

Als expertisedomein Business & Management binnen Arteveldehogeschool halen we al jaren de banden met het bedrijfsleven sterk aan, via diverse soorten samenwerkingen. Maar wist je dat wij naast de reeds gekende samenwerkingen in functie van stages en bachelorproeven ook vormingen op maat voor jouw organisatie kunnen aanbieden? Dat je ontwikkelingen uit onderzoeksresultaten kan implementeren in je bedrijf, of meer nog, mee aan de wieg kan staan van deze realisaties? Dat je als bedrijf een docent-expert kan inhuren als spreker of consultant? Dat je als werkplek een langdurige vacature ingevuld kan krijgen, en tegelijk meewerkt aan de ontwikkeling en opleiding van young professionals? Bij elk van bovenstaande samenwerkingen gaan wij samen met je op zoek naar de win-win ! 

Wat mag je verwachten? 

  • Maar liefst 20 verschillende professionaliseringsessies, die u kan volgen voor uw persoonlijke ontwikkeling. Ze geven u eveneens een beeld over wie wij zijn als expertisedomein Business & Management Arteveldehogeschool;
  • 80 bedrijfsstands van partners met wie wij nauw samenwerken, maar deze stands staan ook open voor bedrijven die een stageplaats aanbieden of bedrijven die een vacature hebben voor pas afgestudeerden;
  • 1600 studenten Business & Management die doorheen de namiddag en avond tijdens vaste tijdslots dit netwerkcongres zullen bezoeken.
  • Netwerken met collega's uit Vlaanderen en met docenten Business & Management Arteveldehogeschool. 
Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
75 euro incl. BTW - sponsorpakketten mogelijk (zie website)
Organisator
Arteveldehogeschool

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.00 - 19.30 uur
Locatie

Topsporthal Gent Zuiderlaan 14 (Watersportbaan) 9000 Gent

Locatie

Adres

Topsporthal Gent Zuiderlaan 14 (Watersportbaan) 9000 Gent