Netwerk evenement 'A Greener North-West Europe'

Het Interreg North West Europe programma (NWE) organiseert 2 online netwerk events op 20 mei en op 22 juni. Op een innovatie en interactieve manier vormen beide evenementen een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over de impact van NWE projecten, kan je er netwerken met stakeholders die actief zijn op dezelfde terrein als jou en kan je er ontdekken wat de krijtlijnen zijn voor het toekomstige NWE-programma.
banner webinar

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 12.00 uur

De focus van het virtueel netwerkevenement van 20 mei ligt op een groener North-West-Europe. Tijdens het plenaire deel kom je meer te weten over de realisaties van het programma en ontdek je wat de krijtlijnen voor de toekomst zijn.

In een aantal break-outsessies wordt dieper ingezoomd op de energietransitie, duurzaambouwen, slimme energiesystemen, hergebruik van grondstoffen en de uitrol van een waterstofnetwerk.

Registreren voor dit event kan tot 10 mei via de website van het Interreg NWE-programma, waar je ook het volledige programma kan terugvinden: https://www.nweurope.eu/news-events/events/nwe-networking-events/

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Interreg North-West-Europe

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 12.00 uur