Mind the gap: hoe zet je culturele diversiteit op de werkvloer in als sterkte

Wat zijn de basisvoorwaarden om een constructieve sfeer te creëren waarin diversiteit en verschillende worden ingezet als tool en niet gezien worden als last? Met een divers team en beleid kan je als bedrijf de uitdagingen van de toekomst aangaan!

Dit event is afgelopen

Er is steeds meer diversiteit op de werkvloer. In onze geglobaliseerde wereld komen we dagelijks in aanraking met een brede waaier aan verschillende culturen en achtergronden. Maar hoe leer je nu juist de sterktes van deze diversiteit uitspelen zodat je bedrijf erdoor kan groeien en sterk in de markt staat? Dat vraagt om de nodige creativiteit. En hoe ga je om met de onvermijdelijke botsingen die cultuurverschillen en verschillende referentiekaders met zich meebrengen? Hoe spoor je de conflicten op en los je ze op? Wat zijn de basisvoorwaarden om een constructieve sfeer te creëren waarin diversiteit en verschillende worden ingezet als tool en niet gezien worden als last? Met een divers team en beleid kan je als bedrijf de uitdagingen van de toekomst aangaan!

Trainer

Houssein Boukhriss is een Belg van Marokkaanse afkomst en al meer dan 30 jaar een ervaren trainer/consultant op het vlak van diversiteitsmanagement en interculturele communicatie. Daarnaast geeft hij ook opleidingen in teamcoaching, conflicthantering en leiderschap, met een integratie van het ‘interculturele aspect’ als specialisatie.

Meer info?

margot.vandermeulen@voka.be of 0499/ 23 48 54

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden: €165.00 Niet-leden: €290.00
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Leuven Tiensevest 170 3000 Leuven