Masterclass Productielogistiek 4.0 - Meet the AMRs

Productielogistiek optimaliseren en zinvol automatiseren met automated guided vehicles (AGV) of autonome mobiele robots (AMR)… hoe kunt u als bedrijf inschatten hoe een dergelijke AGV of AMR zinvol in te zetten en wat zijn de stappen van een dergelijk traject? Tijdens deze masterclass zal Sirris u inspireren en zelf laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Dit event is afgelopen

Autonome mobiele robots bieden de mogelijkheid om logistieke bewegingen op de productievloer te automatiseren. De mogelijkheden lijken oneindig, maar hoe begin je eraan in de praktijk? Hoe brengen we onze basis productielogistieke processen in orde, zoals bijvoorbeeld lay-out, magazijnbeheer of aansturing van de productie? Wat is het potentieel van AMR's? Zijn deze echt multi-inzetbaar? Tijdens een hands-on masterclass, deels online en deels live, over autonome mobiele robots zullen de adviseurs van Sirris de deelnemers inleiden in de mogelijkheden van AMR's.

De deelnemers van de masterclass zullen een overzicht krijgen van het aanbod en de toepassingen van AMR's en zelf kunnen ervaren waar de moeilijkheden en mogelijkheden liggen. Dit online en later ook via een live gedeelte, dat in het najaar zal worden georganiseerd.

Programma

09:00 Ontvangst en ontbijt 
09:30 Welkom en agenda
09:45 Introductie productielogistiek
10:45 Break
11:15 Technische uitleg AGV’s/AMR’s
12:30 Lunch
13:30 Hands-on sessie in labo
16:30 Praktische aanpak
17:00 Netwerking
17:30 Einde

Klik hier voor meer praktische inlichtingen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 370
Organisator
Sirris
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sirris Wetenschapspark 9 3590 Diepenbeek