Masterclass - Cyberveiligheid voor bouwers van mobiele apps en outsourcers

Mobiele apps bouwen en deze opnemen in het dienstenaanbod, worden een must voor een digitale dienstverlening. Wat moet er voorhanden zijn om een betrouwbare mobiele app te bouwen? Hoe kan ik de mobiele app van mijn product- of technologieleverancier vertrouwen? Hoe kijk ik na of een uitbestede mobiele app voor mijn dienst betrouwbaar en beveiligd is? Op al deze vragen krijg je antwoord in deze pragmatische opleiding van Sirris en Agoria.

Dit event is afgelopen

Doel van de training is pragmatische richtlijnen te verstrekken, zowel uit technologisch als uit menselijk oogpunt. De training bestaat uit 6 modules en richt zich op praktische richtlijnen en goede praktijken bij het ontwerpen, bouwen en testen van veilige mobiele apps. De training behelst ook een speciale module voor eigenaars en outsourcers van applicaties, waarbij de nadruk wordt gelegd op de veiligheidseisen en het ontwerp van apps.

Elke module richt zich op een specifieke doelgroep en biedt een praktisch en gestructureerd overzicht van tools, concepten en strategieën voor het bouwen, uitbesteden, ontwerpen, testen en beheren van mobiele apps.

  • Module 1: Inleiding tot de veiligheid van mobiele apps
  • Module 2: Beveiligd ontwerp en architectuur van mobiele apps
  • Module 3: Beveiligde ontwikkeling van mobiele apps
  • Module 4: Veiligheidstesten van mobiele apps
  • Module 5: Activiteiten en management van mobiele apps
  • Module 6: Outsourcing van mobiele apps

Klik hier voor meer info.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 443
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria

Dit event is afgelopen