Masterclass Access to Growth - Access to Finance

Ontdek welke financieringsvormen het beste bij jouw scaleup passen en hoe je die vervolgens aanpakt.

Dit event is afgelopen

De prijs van deze Masterclass is 744 euro per deelnemer. Dankzij een subsidie van VLAIO is dit 1.735 euro minder dan de oorspronkelijke prijs van 2.479 euro.

Wat is de beste vorm van investering voor jouw bedrijf? Het is een vraag waar geen eenduidig antwoord op bestaat, want iedere  vorm komt met voor- en nadelen. Gelukkig kan Scaleup Vlaanderen ambitieuze ondernemers helpen!

In een beperkte groep (max. 10 à 12 ondernemers) met ondernemers die voor dezelfde uitdaging staan wordt je in deze betalende Masterclass begeleid door expert Sven De Cleyn (program director imec.istart), die je zal helpen de nodige inzichten te verwerven in de materie en de nodige tools zal aanreiken om na de Masterclass mee aan de slag te gaan.

Daarnaast zal elk van deze Masterclasses ook een of meerdere getuigenissen omvatten van ondernemers die hierin reeds vergevorderd zijn. Zij zullen hun ervaringen delen om de aangereikte kennis nog meer aan de praktijk te toetsen. Ook aan de hand van peer learning en interacties met de andere deelnemers aan de Masterclass zal je als deelnemer nieuwe inzichten verwerven.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 744
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria & imec.istart

Dit event is afgelopen