Maak kennis met 3 nieuwe innovatiepartners in het VLAIO Netwerk!

Het concept van onze digitale ochtendshows is ondertussen goed gekend binnen het VLAIO Netwerk. Ondertussen passeerden al heel wat organisaties de revue. Eind november laten we jullie in drie aparte Ochtendshows graag kennismaken met drie nieuwe partners binnen het VLAIO netwerk: Flanders Space, Slimme Regio Vlaanderen, Flanders health.Tech.

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 10.00 uur
09.00 - 10.00 uur
09.00 - 10.00 uur
Locatie
Online
  • In augustus werd de zevende Vlaamse speerpuntcluster Flanders health.Tech opgestart. Deze speerpuntcluster is actief op het cross-over domein van biotech, medtech en IT en brengt bedrijven, kennisinstellingen, zorginstellingen en overheden samen om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.
  • Daarnaast verwelkomen we ook Flanders Space, de cluster voor Vlaamse ruimtevaart actoren, die een belangrijke spil is binnen het Impulsprogramma Vlaamse Ruimtevaart economie.
  • Het bedrijvenplatform Slimme Regio Vlaanderen waar bedrijven en overheden samen komen om te bouwen aan de slimme steden van morgen.

Wil je weten wat deze organisaties  voor onze Vlaamse ondernemers kunnen betekenen en hoe je hen kan inschakelen in jou netwerk? Schrijf je dan snel in voor deze minireeks van ochtendshows!

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. Flanders Space, Slimme Regio Vlaanderen en Flanders health.Tech

Praktisch

Datum
Tijdstip
09.00 - 10.00 uur
09.00 - 10.00 uur
09.00 - 10.00 uur
Locatie
Online