Lerend netwerk 'Een transformator ben je nooit alleen. Over innoveren als sociaal ondernemer' (Hasselt)

De samenleving - en in het bijzonder de social profit - evolueert razendsnel. Je hebt niet alleen nieuwe, innovatieve mogelijkheden en oplossingen, de gebruiker heeft vaak ook andere verwachtingen dan vroeger. Het is dan ook een grote uitdaging om je organisatie in deze woelige tijden op koers te houden richting de toekomst. Tijdens dit lerend netwerk zullen we je onderdompelen in een innovatiebad op basis van 4 pijlers: getinspired, getconnected, getitdone en getsmarter.

Verwacht je aan: inspirerende sprekers, interactieve workshops, introductie in een netwerk van start-ups en nog veel meer! Doe mee en hou jouw sociale onderneming op koers richting een duurzame en innovatiegedreven organisatie. Aansluitend op dit lerend netwerk kun je ook verdiepingssessies volgen over deze thema’s.

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 16.00 uur
Locatie

Wat is een lerend netwerk?

Een lerend netwerk is een interactief traject waarin je in vijf dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Je doet dit niet alleen: samen met 12 andere sociale ondernemingen (uit verschillende sectoren) leer je van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 550
Organisator
Verso i.s.m. Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro

Praktisch

Datum
Tijdstip
10.00 - 16.00 uur
Locatie

Locatie

Adres