Lerend Netwerk CE Connect Inspire

Vorig jaar lanceerden Sirris en Agoria het Lerend Netwerk 'CE Connect Inspire', waarin we mikken op bedrijven die hun eerste circulaire projecten hebben opgezet of deze aan het opzetten zijn. Dit jaar organiseren we een nieuwe editie.

Dit event is afgelopen

Ondanks de recente hype rond circulaire economie, zijn er geen pasklare antwoorden voor het implementeren van de principes van de circulaire economie op de bedrijfsvloer. Bij Sirris en Agoria geloven we dat bedrijven vooral kunnen leren uit elkaars goede en minder goede ervaringen.

In het lerend netwerk komt een vaste groep van gelijkgestemde bedrijven gedurende een periode van een jaar vier keer samen. Deze sessies organiseren we bij voorkeur bij de deelnemende bedrijven of bedrijven die hun case kunnen voorstellen en koppelen dit aan een bedrijfsbezoek. We moedigen de deelnemers ook aan om contact met elkaar te houden tussen de sessies door. Waar zinvol, kunnen ze elkaar gebruiken als klankbord op het ogenblik dat daar de nood aan is.

De onderwerpen die we belichten, zijn de uitdagingen die de bedrijven zelf aanreiken.

Het jaarlijkse instapmoment is aangebroken...

Interesse om zelf deel te nemen? Contacteer ons per mail en we plannen een intake-gesprek in, waarmee we u meteen voorrang geven op de voorinschrijving. We zijn ervan overtuigd dat we het komende jaar heel wat doorbraken in het circulaire landschap zullen optekenen. Zorg ervoor dat één ervan bij u is. The time is now!

Meer info over waar een lerend netwerk voor staat en wat het voor u kan betekenen, kunt u lezen op onze blog:

Data

  • 18 november 2021
  • 27 januari 2022
  • 24 maart 2022
  • 26 mei 2022

Telkens van 9:30 tot 13:00 uur.

Plaats

Bij gastbedrijven (in overleg met de deelnemers)

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 710/bedrijf
Organisator
Sirris i.s.m. Agoria

Dit event is afgelopen