Lab: Groeien door overnames

Wat zijn de bouwstenen en valkuilen van een waarderingsproces? Hoe verloopt een due diligence-proces en hoe kan de overname gefinancierd worden?

Dit event is afgelopen

Een onderneming die wil groeien heeft twee keuzes: organische groei of groeien door overname van een ander bedrijf. Kiezen voor groeien door overname biedt meteen heel wat voordelen: U beschikt over cashflow, ervaren werknemers, een uitbreiding van het productengamma, opstap naar het buitenland,…

Maar een bedrijfsovername is geen beslissing die u van vandaag op morgen neemt. Het blijft een strategische overweging die heel wat voorbereiding vraagt. Het lab 'Groeien door overname' helpt kmo's om deze voorbereiding zo optimaal mogelijk uit te voeren, te anticiperen op diverse hindernissen en uw onderhandelingsbasis te versterken.

Inschrijven voor dit lab kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Tine Degryse.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, managers en aandeelhouders die strategisch bezig zijn met de toekomst van hun zaak en vertrouwd willen geraken met het proces van een overname.

Spreker

Francis Gevaert is Managing Partner bij Aquis, een corporate finance kantoor uit Brugge dat zijn focus legt op overnamebegeleiding van zowel kandidaat-verkopers als kandidaat-kopers.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
550 euro
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel President Kennedylaan 9 8500 KORTRIJK