Inspiratiesessie: Internationalisatie - Til je start-up naar het volgende niveau

Als jonge start-up heeft jouw onderneming z'n eerste levensfase doorstaan. Je bent klaar om een versnelling hoger te schakelen. Maar hoe doe je dat? Jouw start-up moet als het ware 'groeiklaar' worden om deze belangrijke stap te kunnen nemen. In deze inspiratiesessie met je kennis met Bryo, het Voka-netwerk voor startende ondernemers en met Bryo ScaleUp, een traject dat de uitdagingen van groeistarters omvormt tot opportuniteiten.

Logo Bryo

Dit event is afgelopen

Wat kan Bryo voor mij betekenen?

Bryo is het Voka-netwerk voor startende ondernemers. De trajecten van Bryo focussen op enthousiast talent met een grote goesting om te ondernemen. Deze community van jonge ondernemers biedt begeleiding bij al jouw uitdagingen, van opstart tot verdere professionaliseren of groei. Een indivduele vraag? Contacteer onze Bryo-coaches.

Waarom mag ik Bryo ScaleUp niet missen?

Bryo ScaleUp is een begeleidingstraject dat volledig is afgestemd op de noden van jonge start-ups die zich verder willen professionaliseren naar de scale-upfase. Je komt terecht in een groep van tien ondernemers met dezelfde uitdagingen. Onder meer via netwerking, blended learning, (individuele) coachingsessies en een expertenraad tilt dit traject jouw start-up naar het volgende niveau.

Geprikkeld? Maak kennis met Bryo tijdens de gratis inspiratiesessie!

Tijdens de inspiratiesessie nodigen we twee ex-deelnemers van de Bryo-trajecten uit. "Dankzij mijn Bryo-coördinator heb ik zelfs tijdens de lockdown meerdere interessante leads gekregen. Daar is een klant uit voortgekomen die zich minstens voor een jaar engageert", zo zegt Simon Desmet, zaakvoerder bij Mentall. Simon en Hatice Kör van ROKSCHILD zullen zij hun startersverhaal uitvoerig bespreken.

Programma

  • 18u00: Verhaal rond internationalisatie door Tom Vermeulen (Roam Technology)
  • 19u00: Wat kan Bryo voor jou betekenen + Q&A
  • 19u45: Getuigenissen Hatiche Kör + Simon Desmet + Q&A
  • 20u30: Voorziene einde

Doelgroep

Je hebt een start-up met een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.

Twijfel je of je deze fase al bereikt hebt? Neem contact op met onze senior adviseur Joeri Stoop voor meer info!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt