Infosessie: Subsidies voor innovatie, digitalisering en duurzaam ondernemen

Heb je innovatieplannen? Plannen om medewerkers op te leiden in functie van een digitaliseringsproject? Duurzame investeringsplannen? Vlaanderen, Europa en de federale overheid bieden een waaier aan subsidies aan, maar net omdat er zoveel subsidies zijn, dreig je er als ondernemer ook vaak mis te lopen.

Dit event is afgelopen

Voka West-Vlaanderen organiseert een gratis infosessie waar we een overzicht meegeven van de belangrijkste Vlaamse, federale en Europese subsidiemogelijkheden. Je ontdekt wat de subsidies inhouden, welke projecten in aanmerking komen en welke voorwaarden verbonden zijn aan de steunmaatregelen.

Doelgroep

Deze infosessie richt zich tot bedrijfsleiders of verantwoordelijken voor innovatie, R&D, milieu, finance en hr.

Spreker

Sonja Vancraeyenest, Managing Partner Moore Grants & Incentives, werkt nauw samen met ondernemers om hen te ondersteunen bij het verwerven van subsidies voor hun innovatie- en duurzaamheidsprojecten. Moore Grants & Incentives combineert expertise op het gebied van regionale, federale en Europese subsidies met kennis over innovatie- en sectortrends.

Voor meer info kan je contact opnemen met Marijke Bouciqué.

Inschrijven

Gelieve bij jouw inschrijving aan te duiden of je de infosessie fysiek (in Voka | Brugge) of online wil volgen. Wie online volgt, krijgt enkele dagen voor de infosessie de link waarop kan gevolgd worden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Online of fysiek in Voka | Brugge Kapellestraat 138 8020 Oostkamp