Hoe de brug slaan tussen valorisatie en onderzoek in welzijn en zorg?

Op dinsdag 18 mei organiseren de Vlaamse Hogescholenraad, Voka Health Community en Blikopener via Conversation Starter een Matchmaking Event.

Alle (zorg)ondernemers, verantwoordelijken binnen welzijn- en zorgorganisaties, eindgebruikers én onderzoekers aan de hogescholen zijn welkom. Om kennis te maken. Om samen noden te detecteren en ideeën over oplossingen af te toetsen. Om elkaar te inspireren over actuele en toekomstige thema’s.
Een brug slaan tussen valorisatie en onderzoek

Praktisch

Datum
Tijdstip
16.00 - 18.00 uur

Op dinsdag 18 mei organiseren de Vlaamse Hogescholenraad, Voka Health Community en Blikopener via Conversation Starter een ONLINE Matchmaking Event.

Alle (zorg)ondernemers, verantwoordelijken binnen welzijn- en zorgorganisaties, eindgebruikers én onderzoekers aan de hogescholen zijn welkom. Om kennis te maken. Om samen noden te detecteren en ideeën over oplossingen af te toetsen. Om elkaar te inspireren over actuele en toekomstige thema’s.Wat is de impact van technologie? Wat betekent digitale transformatie voor mijn organisatie? We delen informatie en kennis over hoe gebruikerservaringen te evalueren. Over data en gegevensdeling? Hoe regelen we thuiswerk? Wat is het belang van mentaal welzijn, preventie, …?

Iedereen die actief is binnen welzijn en zorg is welkom. Ontdek zo hoe onderzoek jou kan helpen in jouw eigen organisatie. Wil je meer weten over de nieuwe Tetra-oproep? Dan mag je op 18 mei niet ontbreken op dit event.

Organisator
Vlaamse Hogescholenraad i.s.m. Voka Health Community

Praktisch

Datum
Tijdstip
16.00 - 18.00 uur