Haal meer uit uw Brownfield

In het Vlaanderen van morgen staan steden en dorpskernen sterk en gaan we slimmer om met open ruimte. Onderbenutte terreinen een nieuwe toekomst geven, is daarom ontzettend belangrijk. Brownfields – en de complexiteit in herontwikkeling die daarmee gepaard gaat – vormen geen belemmering bij het zoeken van deze nieuwe toekomst. In tegendeel, ze zijn als een breekijzer. Ze dagen ons uit om verder te kijken dan de klassieke mogelijkheden. Standaardoplossingen worden ingeruild voor meer doordachte, gedragen en kwaliteitsvolle (bouw)projecten.

Dit event is afgelopen

De OVAM , VLAIO en Team Vlaams Bouwmeester slaan de handen in elkaar, in de vorm van een congres getiteld ‘Haal meer uit uw Brownfield’. Het wordt een dag waar uitgebreid gereflecteerd zal worden over kwaliteitsvolle Brownfield-ontwikkelingen. Met een focus op de meerwaarde die gedurfde en ambitieuze ontwikkelprojecten kunnen creëren voor alle betrokkenen: de stad, gebruiker én de projectontwikkelaar.

Het belooft een boeiende dag te worden met lezingen door verscheidene experten en een afsluitend panelgesprek in de voormiddag. In de namiddag zijn er 2 opeenvolgende parallelsessies waarin 5 verschillende thema’s onder handen worden genomen in de vorm van werktafels. Er kan ook gekozen worden voor een bezoek aan het Wintercircus, begeleid door de projectleider van SOGent.

Wij kijken alvast uit naar een leerrijke en inspirerende dag!

Organisator
OVAM, Agentschap Innoveren & Ondernemen en Team Vlaams Bouwmeester

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

De Krook Miriam Makebaplein 1 9000 Gent