Groeiland 2021: Samen groeien met mens en technologie

Groei is noodzakelijk om welvaart te creëren en concurrentieel te blijven in een digitale samenleving.

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.00 - 18.00 uur
Locatie

Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 8500 KORTRIJK

Mens en technologie vullen elkaar daarbij perfect aan, en gaan hand in hand om die groei te bereiken. De impact van innovatie, digitalisering en Covid-19 op onze samenleving is onomkeerbaar. Technologische ontwikkelingen hebben invloed op ons werk en ons leven daarbuiten.

Enerzijds is er optimisme over de nieuwe kansen die digitalisering biedt, anderzijds is er angst voor jobverlies op grote schaal. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat werk anders moet verdeeld en georganiseerd worden. Daarnaast hebben nieuwe technologieën invloed op de relatie tussen werkgever en medewerkers.

De aanwezigheid van digitalisering in elk aspect van de bedrijfsvoering is cruciaal, ook in de hr-processen. Het menselijk kapitaal moet bovendien centraal staan in deze digitale revolutie en transformatie waar elke onderneming mee te maken heeft. Net de samenhang en samenwerking tussen mens en technologie zorgt voor die noodzakelijke groei die elke onderneming nastreeft.

Op 10 juni gaan we dieper in op de vraag hoe we moeten omgaan met ons menselijk kapitaal in combinatie met de stijgende technologische mogelijkheden. Dit alles om sneller te kunnen groeien als onderneming, als mens én als medewerker.

Kom met collega hr-professionals en ondernemers mee debatteren over:

Wat is digitalisering?

  • Welke technologische ontwikkelingen zien we op de arbeidsmarkt? Wat zijn belangrijke aandachtspunten in een digitale samenleving en arbeidsmarkt?
  • Wat zijn de gevolgen op de werkvloer? Hoe kan human resources hiermee omgaan?
  • Welke vaardigheden en competenties zullen medewerkers nodig hebben in de toekomst?
  • Welke plaats heeft de mens in het proces van digitale transformatie? Hoe kunnen we technologie ten voordele van mensen inzetten? Hoe verzoenen we mens en technologie?
  • Wat is de rol van Artificial Intelligence? Wat is de rol van HR Tech?
  • Wat mag u verwachten? 

Topevent met de nieuwste technologische ontwikkelingen op vlak van hr

Uitgebreide netwerking

Eventbeleving

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
60 euro
Organisator
Voka

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.00 - 18.00 uur
Locatie

Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 8500 KORTRIJK

Locatie

Adres

Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 8500 KORTRIJK