Family Business Happening - Familiebedrijven met ambitie

Stel jij je ook soms vragen over hoe je jouw familiebedrijf kan laten groeien over generaties heen? Laat je inspireren over groeistrategie door andere familiale ondernemers op de 9e editie van de Family Business Happening. ‘Stil staan is achter uitgaan’ is alleszins een leuze die op het lijf geschreven lijkt van de sprekers die te gast zijn op 7 december.

Family Business Happening

Dit event is afgelopen

Bart Claes, CEO van JBC, deed samen met zijn zus Ann Claes als eigenaar van JBC’s moederbedrijf Claes Retail Group recent nog een gewaagde zet met de overname van rivaal FNG, midden in volle coronacrisis. Hij is dus de ideale persoon om boeiende inzichten mee te geven over groeien als familiebedrijf in een disruptieve sector.

Daarnaast gaan we in gesprek met o.a. Régine Yvergneaux en Héloïse Viérin van gastfamilie Van CronenburgElias Couvreur en Lieve Dewitte van Weba en Thomas Vanderbeke van Bekina, en schuif je mee aan tafel met de sprekers en de aanwezige familiale ondernemers voor een interactieve dialoog. Uiteraard is er ruim de tijd voor netwerking, en krijg je de unieke kans om rond te kijken in de ateliers van gastfamilie Van Cronenburg. Alle generaties welkom!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Van Cronenburg Architectural Hardware Logboekstraat 15 9000 Gent