Family Business Happening

Sommige dingen zijn gewoon beter dan andere. Zoals de zelfgemaakte confituur van ons bomma. Maar dat recept ... is een goed bewaard familiegeheim. Ben jij ook benieuwd naar wat andere familiebedrijven zo smaakvol maakt? Bezoek onze Voka Familiy Business Happening en kom er smullen van enkele succesverhalen.

Dit event is afgelopen

Proficiat

Je bent je er misschien niet van bewust, maar als familiebedrijf heb je vandaag enkele gouden troeven in handen. Jouw klanten zoeken steeds vaker naar businesspartners met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met fierheid hun ambacht uitvoeren. 

Wanneer je het image van je familiebedrijf op de juiste manier opbouwt – dankzij doelgerichte communicatie en een doordachte branding strategie – kan ook jij hiervan de vruchten plukken en er je eigen bijzondere confituur van maken. 
Ontdek hoe jij ervoor zorgt dat jouw familiebedrijf in de smaakt valt bij jouw potentiële klanten en knal in 2019 als nooit tevoren! Niet helemaal zeker hoe je eraan begint?

Goed nieuws

Met de Voka Family Business Happening willen wij jou en jouw familieleden graag inspireren om jullie business een extra boost te geven. Geen ver-van-jullie-bed show, maar verhalen voor en door andere familiebedrijven die graag de ingrediënten van hun succesvolle marketingrecepten, ervaringen en expertise delen met jou en je familieleden. 

Nog beter nieuws

De Voka Family Business Happening wordt je gratis aangeboden door Voka met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en is uitsluitend voorbehouden voor familiebedrijven

Programma

  • 16.30 u.: Ontvangst
  • 17.00 u.: Bedrijfsvoorstelling Beneens onder leiding van Jo & Joeri (3e generatie)
  • 18.00 u.: Pauze met luxe open belegde broodjes
  • 18.30 u.: Gastspreker Charlotte Cools (Zaakvoerder familiebedrijf The Online Nut Company) 
    “De kracht van het familiebedrijf in de communicatie”
  • 19.15 u.: Families aan het woord
  • 19.45 u.: Slotwoord ING
  • 20.00 u.: Receptie met dranken, hapjes en dessertbuffet

Over onze gastheer

Al meer dan tachtig jaar verbindt men de naam Beneens met kwaliteit en vertrouwen. Stichter Jozef Beneens begon in 1935 als zelfstandig schrijnwerker, vandaag is de firma Beneens een algemene bouwonderneming met verschillende business units onder leiding van neven Jo en Joeri. De oorspronkelijke zin voor kwaliteitswerk blijft tot vandaag het handelsmerk van Beneens, maar ze onderscheiden zich ook op het vlak van duurzaam bouwen. Ze groeien verder, maar blijven een familiebedrijf in hart en nieren. 

Over onze gastspreker

Charlotte richtte 8 jaar geleden The Online Nut Company op met een belofte aan zichzelf en aan al haar toekomstige klanten: vanuit een oprechte betrokkenheid naar de klant online marketing en succesvol inzetten. 

Met The Online Nut Company helpen Charlotte en haar team bedrijven vandaag co-ondernemen met een open blik op de toekomst. Meer dan 100 bedrijven genereren vandaag meer én betere business dankzij een samenwerking die zich onderscheidt door voor de klant steeds de beste oplossing te willen realiseren. 

De kennis die Charlotte doorheen de jaren opbouwde, deelt zij graag met andere ondernemers. Zo is ze trainer bij Voka en helpt ze ondernemers met on- en offline marketingstrategieën die hun business doen groeien. 

Wij willen er een gezellige, inspirerende en interactieve avond van maken met en voor familiebedrijven. Want eerlijk is eerlijk… Wij zijn toch net dat tikkeltje specialer dan andere ondernemers, nietwaar? Mogen wij jou verwachten? Schrijf je dan voor 16 februari in!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - inschrijven is wel verplicht
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Kantoren van Beneens Stadsestraat 43 2250 Olen