Failing Forward: Faalfolie vrouwelijke ondernemers

Mislukken, verkeerd inschatten, tekortschieten: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Maar is de angst om te mislukken meer aanwezig bij vrouwen? Schatten vrouwen hun competenties om een zaak op te starten lager in dan mannen? Falen de vrouwen minder vaak?

Failing Forward: Faalfolie vrouwelijke ondernemers 15/5/2019

Dit event is afgelopen

Kom luisteren naar drie vrouwelijke ondernemers die het allemaal meegemaakt hebben. Ze zullen zonder schroom getuigen over de obstakels die zij op hun parcours tegenkwamen, hoe ze hiermee omgingen, en hoe ze dat naar de toekomst meenemen in hun bagage.

Nadien kan er gezellig worden nagepraat met een drankje en een hapje.

Programma

19.00 uur – Welkom & registratie

19.30 uur – Cathy Camertyn + Q&A

De voorbije jaren waren voor Cathy een vindtocht om te ontdekken waarin, voor wie en hoe ze wilt ondernemen, nadat haar laatste droomproject op een traumatische manier was geëindigd. Cathy vertelt hoe ze na deze ervaring rechtgestaan en doorgegroeid is naar een sterkere en meer zelfzekere ondernemer. Haar huidige zaak, Lessnow, heeft ze uitgebouwd rondom haar passies. Ze is ook auteur van het boek “De vis ontrafeld”.

19.50 uur – Ruth Janssens+ Q&A

Ruth’s geesteskind, Small Teaser, een platform om digitale magazines op te maken en te verspreiden, heeft vele prijzen gewonnen. In 2017 heeft ze nog vers kapitaal opgehaald bij meerdere investeerders. Toch liep het mis nadat haar tweelingbroer en medestichter is vertrokken. Ruth heeft de boeken neergelegd. Niet alleen kijkt ze met dankbaarheid terug op wat ze allemaal heeft opgestoken tijdens dit avontuur. Ze ziet de toekomst ook opnieuw positief tegemoet.

20.10 uur – Véronique Leysen + Q&A

Stilzitten behoort niet tot de woordenschat van Véronique Leysen. De voormalige VRT-actrice en auteur van enkele boeken heeft vorig jaar met pijn in het hart beslist om Bar Maurice over te laten. Het was onmogelijk geworden om dat nog te combineren met breigoedlabel ‘Maurice Knitwear’ en nieuw project ‘Maman’. Ondernemen is ook keuzes kunnen maken….

20.30 uur – Panelgesprek

20.45 uur – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS

Opgelet *** registratie verplicht!

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Startups.be i.s.m. Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, LessNow

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

JJ House Reyndersstraat 6 2000 Antwerpen