Doen jouw klanten genoeg online?

Een eigen speldenkop in Google Maps voor de onderneming, openingsuren bekend maken online, een verlengstuk voor de etalage online, … Naast e-commerce biedt het internet heel wat opportuniteiten voor ondernemers. Met de campagne “Het Internet. Ook uw zaak” wil VLAIO ondernemers uit de sectoren detailhandel en horeca helpen met de digitale transformatie. Hiervoor werden een aantal tools ontwikkeld, op maat van doelgroep.

Dit event is afgelopen

Die tools kan ook jij als raadgever van ondernemers gebruiken in jouw praktijk:

  • e-scan: leert de ondernemer wat mogelijk is voor zijn zaak.
  • persoonlijk dashboard: op basis van de e-scan krijgt de ondernemer een aanbod op maat van informatie, instructievideo’s met advies van experten, getuigenissen van collega’s, inspiratie, opleidingsmogelijkheden, ...
  • financieel model: kiest de ondernemer voor een bepaalde oplossing (zoals bvb inzetten op e-mailmarketing) dan kan met dit rekenblad op voorhand de haalbaarheid ingeschat worden, financieel en organisatorisch (er wordt met investeringen en kosten rekening gehouden maar ook met tijdsinzet).

VLAIO neemt op 12 en 13 november deel aan de E-commerce Xpo in Kortrijk, de vakbeurs voor digitaal ondernemen. Je vindt ons op stand 14. Op maandag 12 november om 16.45 uur kan je er onze infosessie volgen over de hierboven vermelde tools van “Het Internet. Ook uw zaak”.

Toegang tot de beurs is gratis na registratie.

Organisator
Kortrijk Xpo i.s.m. Unizo

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Kortrijk Xpo Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk