Cocreatie-sessie rond ‘innovatieversnellers’

Samen met onze partners willen we een nieuwe overheidsopdracht omtrent de stimulering van ondernemerschap vormgeven. Tijdens deze sessie kijken we specifiek naar een dienstverlening rond het versnellen van de introductie van innovaties bij innovatievolgers.

Innovatievolgers

Dit event is afgelopen

Eind 2015 heeft VLAIO met succes een oproep gelanceerd om partners te vinden die ons konden helpen in het ondersteunen en stimuleren van ondernemerschap. Verschillende organisaties stelden zich kandidaat om allerlei uitdagingen aan te pakken, en ontwikkelden verschillende producten en dienstverleningen voor ondernemers. De vormen van advies en begeleiding die zij aanbieden, vindt u terug op onze website. Hun gezamenlijke aanbod levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van Vlaanderen als een ondernemende kennisregio.

Midden 2020 loopt deze overheidsopdracht echter ten einde en daarom zijn we nu al begonnen met het vormgeven van een nieuwe overheidsopdracht. We willen voortaan ook een dienstverlening rond het versnellen van de introductie van innovaties bij zogenaamde 'innovatievolgers' opzetten. 

Graag willen we samen met u nadenken over hoe we dit best aanpakken. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan een werksessie rond het thema ‘innovatieversnellers’.

Wanneer?

Op woensdag 9 januari, van 09.30 u. tot 13.00. Aansluitend wordt een broodjeslunch voorzien. In functie van het aantal inschrijvingen, zal mogelijks een bijkomende sessie worden ingepland in de namiddag. Meer praktische informatie (routebeschrijving enz.) krijgt u enkele dagen voor de sessie.

Waar?

In het Ellipsgebouw in Brussel. Lees hier meer over de bereikbaarheid van het gebouw.

Voor wie?

In de eerste plaats mikken we op organisaties die op de een of andere manier bezig zijn met de ondersteuning of bevordering van innovatie, bovendien sector-breed vertegenwoordigd zijn en veel contacten hebben met de gebruikers binnen de sector. Andere belanghebbenden zijn uiteraard ook welkom. Organisaties mogen met meerdere personen aanwezig zijn. 

Vragen?

Voor vragen kan je terecht bij jeroen.fiers@vlaio.be

Dit initiatief draagt bij aan de realisatie van het VLAIO Netwerk, waarin het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) al zijn partnerorganisaties wil samenbrengen in een hecht netwerk. Op die manier creëren we samen een omgeving waarin Vlaamse bedrijven optimaal ondersteund en begeleid worden.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO Netwerk
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VLAIO Ellipsgebouw Koning Albert II-laan 35 1030 Brussel