Charismatisch spreken kan je leren. In 12 technieken naar een charismatische pitch.

Wanneer pitchen/overtuigen een cruciaal onderdeel uitmaakt van de (innovatieve) cultuur van een organisatie, is een goede begeleiding ervan minstens even cruciaal. Uit onderzoek weten we dat de manier waarop een idee gepresenteerd wordt 3 keer meer impact heeft dan de inhoud van het idee zelf. Met andere woorden kwalitatieve ideeën kunnen verloren gaan, enkel omdat ze niet goed gepresenteerd zijn. Tegelijkertijd toont onderzoek aan dat je charismatisch spreken en het gebruik van humor kan trainen en dat het significante invloed heeft op de beslissings- vorming van het publiek.

Dit event is afgelopen

Wanneer pitchen/overtuigen een cruciaal onderdeel uitmaakt van de (innovatieve) cultuur van een organisatie, is een goede begeleiding ervan minstens even cruciaal. Uit onderzoek weten we dat de manier waarop een idee gepresenteerd wordt 3 keer meer impact heeft dan de inhoud van het idee zelf. Met andere woorden kwalitatieve ideeën kunnen verloren gaan, enkel omdat ze niet goed gepresenteerd zijn. Tegelijkertijd toont onderzoek aan dat je charismatisch spreken en het gebruik van humor kan trainen en dat het significante invloed heeft op de beslissings- vorming van het publiek. 

Om mensen te begeleiden voor het geven van charismatische pitches, combineert The Forge wetenschappelijk onderbouwde technieken met uitgebreide podium- en comedy-ervaring. Naast de eigen ervaring vanuit de improcomedy, public speaking en stand-up comedy, kan The Forge ook een uitgebreide ervaring aanspreken van het begeleiden van zeer uiteenlopende profielen. Van directieleden over TEDx sprekers tot wetenschappers die een stand-up comedy set over hun expertise brengen op een podium. Deze combinatie van ervaring met wetenschappelijk onderbouwde aanpak, maakt The Forge een unieke partner om mensen te begeleiden voor het geven van charismatische pitches.  

Programma

13.45 tot 14.00 uur: Ontvangst 

14.00 tot 17.00 uur: Workshop 

Trainer

Geert De Wael/Michaël Van Damme, The Forge

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Leden: €165.00 Niet-leden: €295.00
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde Medialaan 26 1800 Vilvoorde