Businessclub Innovatie 2020

Innovatie is de groeimotor en de onderscheidende factor van uw bedrijf. Innoveren betekent nieuwe materialen verkennen, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe businessmodellen invoeren, maar ook bouwen aan een innovatienetwerk. Zo’n inspirerend netwerk van contacten kan de Business Club Innovation u bieden.

Dit event is afgelopen

In deze Business Club Innovatie wordt inzicht gegeven in de aanpak van H2020-projecten door toonaangevende innovatieve bedrijven. Horizon 2020 is het grootste programma voor onderzoek en innovatie ooit van de EU, waarbij baanbrekende technologieën die nodig zijn voor innovatie in alle sectoren ondersteund worden.

Het programma volgt binnenkort.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, R&D-verantwoordelijken, innovatiemanagers, productontwikkelaars.

Praktisch

Acht sessies, voorzien van een hapje en een drankje, startend op 23 juni 2020 + een collectieve sessie met deelnemers van de andere Business Clubs en de verschillende Voka trajecten op 27 augustus 2020.

Enkele weken voor de start van elke sessie sturen wij u een uitnodiging met het specifieke programma. Wij vragen u dan telkens uw aan- of afwezigheid te bevestigen. Indien u er zelf niet bij kunt zijn, mag u altijd een collega afvaardigen.

Contactpersoon

Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Vancauwenberghe via soraya.vancauwenberghe@voka.be of 056 23 50 66.

Deelnameprijs
voka-lid: € 1200 - Niet-lid: € 1800
Organisator
Voka
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel President Kennedylaan 9 8500 KORTRIJK