Bryo-workshops: maak je eigen website

Bryo en Voka Vlaams-Brabant organiseren in mei vier verschillende workshops, telkens met een andere expert. Volgende topics staan op het programma:

Dit event is afgelopen

Nood aan een eigen website? Bouw hem zelf aan de hand van vier workshops gegeven door experts! In minder dan 30 dagen staat jouw website online met je eigen verhaal en de juiste content.

Bryo en Voka Vlaams-Brabant organiseren in mei vier verschillende workshops, telkens met een andere expert. Volgende topics staan op het programma:

Wordpress
Hoe bouw je een website? Welke elementen zijn essentieel voor een goede website? Ook zonder technische achtergrond of allergie aan technologie heb jij recht op een draaiende business. Pieter Haijenvan ‘Coachieving’ zal je begeleiden naar een succesvolle pagina.

Storytelling & Social Media
Leer hoe je op een authentieke en wervende manier je verhaal kan vertellen. Tine Van Kerkhoven helpt je met het kiezen van de juiste sociale kanalen om nadien samen een contentplan uit te werken. En je krijgt tips & tricks om van bezoekers volgers te maken.

Algemene voorwaarden
Een vaak onderschat onderdeel van een website zijn de algemene voorwaarden.
Wat is het belang van algemene voorwaarden op jouw website? Welke rechten moet je beschermen of hoe moet je hier mee omgaan? In een workshop van vier uur leert Philippe Van Gaever je hoe je je pagina correct onderhoudt.

Opvolging van je website & content
Ook na het opbouwen & invullen van je website kan je met vragen terecht bij onze experts. Maak van je eigen website een online succesverhaal.

 

Programma

Woensdag 22 mei 2019 van 9.00 uur tot 17.00 uur: Wordpress
Woensdag 29 mei 2019 van 9.00 uur tot 13.00 uur: Storytelling & Social Media
Woensdag 5 juni 2019 van 9.00 uur tot 13.00 uur: Algemene voorwaarden
Woensdag 12 juni 2019 van 9.00 uur tot 13.00 uur: Opvolgen Wordpress & Storytelling

 

Meer info?

julie.haubourdin@voka.be

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 200 (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Leuven Tiensevest 170 3000 Leuven