Bryo Infosessie Antwerpen-Waasland

Bryo is de starterswerking van Voka. Bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland starten we regelmatig een nieuwe Bryo-traject. Deze trajecten zijn opgedeeld naargelang de levensfase van een bedrijf. Tijdens deze infosessie kan je op een informele manier kennismaken met de verschillende trajecten:

Bryo infosessie

Dit event is afgelopen

Bryo StandUp

Een idee of nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject focust op prestarters om hen te helpen om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. In twaalf intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, …

Organisator
Voka

Dit event is afgelopen