Bootcamp 'Een stabiel netwerk is meer dan de som van de delen' (Leuven)

De druk op je medewerkers neemt toe door de veranderende verwachtingen bij klanten. Tegelijk is het alsmaar moeilijker om de complexe klantenvragen ‘alleen’ te beantwoorden. Daarom smeden meer en meer sociale ondernemingen netwerken. Als een dergelijk netwerk kadert binnen een doordachte strategie, is zo’n stabiele samenwerking meer dan de som van de delen. In dit bootcamp leer je concrete technieken aan om strategisch en operationeel samen te werken.

Dit event is afgelopen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Praktisch?

Waar: de bootcamp gaat van start in Leuven in de directe omgeving van een station. 

Wanneer:

  • Donderdag 23/09 – NM
  • Donderdag 14/10 – NM
  • Vrijdag 12/11 – VM
  • Donderdag 25/11 – NM
  • Donderdag 9/12 – NM

 VM: 9.30 tot 13.00
NM: 13.30 tot 17.00

Deelnameprijs
500 euro
Organisator
Verso i.s.m. Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro

Dit event is afgelopen