bijna lege horecazaak- foto van nathandumlao, unsplash

Tips voor een veilige werkplek

Lokaal verkopen #Koopinjebuurt

Campagne Koopinjebuurt.be promoot lokaal kopen

Vlaams minister van Economie Hilde Crevits lanceert samen met VLAIO, UNIZO, NSZ en VLAM de website koopinjebuurt.be. Want we willen dat de winkels en zaken waar we graag komen, blijven bestaan. We willen dat onze dorps- en stadskernen levendig blijven, ook na de coronacrisis. Daarom gaan we samen voor een sterk platform, en willen we jou als partner vragen dit mee bekend te maken! 

Ben jij een lokale ondernemer, de buurtwinkel, handelszaak, restaurant, … ? We roepen je nu op je gratis en geheel vrijblijvend te registreren op dit nieuwe platform!

Niets dan voordelen voor lokale ondernemers:

  • Lokale handelaars worden op koopinjebuurt.be beter gevonden door potentiële klanten. Zo helpen we hen deze moeilijke tijd te doorstaan.
  • Koopinjebuurt.be is een gezamenlijk initiatief over gemeenten en steden heen, met een groter en aantrekkelijker aanbod voor de klant.
  • Registreren op koopinjebuurt.be kan gratis en geheel vrijblijvend
  • De ondernemer hoeft geen webshop te hebben, een telefoonnummer of e-mailadres volstaat.
  • Geregistreerde ondernemers verschijnen ook in de zoekopdrachten van de website waar ze zich ingeschreven hebben: winkelhier (UNIZO) of koopinuwkot (NSZ).
  • Vanaf eind april start VLAIO een promotie- en sensibiliseringscampagne via online en social advertising. Geregistreerde ondernemers kunnen gratis meesurfen op de verdere bekendmaking van koopinjebuurt.be.

Super! Hoe registreer ik mijn zaak?

Registratie kan via onze partners UNIZO of NSZ via de onderliggende sites winkelhier.be en koopinuwkot.be. Na inschrijving wordt je automatisch opgenomen in de databank van koopinjebuurt.be en verschijn je ook in onze zoekopdrachten!