Begeleiding en advies

Eerste hulp bij heroriëntatie, innovatie en groei

Ook bij het heropstarten van je activiteiten staan VLAIO bedrijfsadviseurs klaar om je te begeleiden.

  • Heb je van deze moeilijke periode gebruik gemaakt om na te denken over je onderneming?
  • Wil je een andere, een nieuwe richting inslaan? Wil je je activiteiten heroriënteren?
  • Acht je het zinvol om je business model aan te passen, verder te digitaliseren? Wil je je bedrijfsprocessen bijsturen?
  • Zie je opportuniteiten om je producten of diensten in een nieuwe markt aan te bieden? Of misschien denk je wel aan de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten?
  • Heb je behoefte aan strategische kennis om je te heroriënteren?

Onze VLAIO bedrijfsadviseurs zijn dan jouw kritisch klankbord. Ze kunnen je gratis adviseren over subsidies en financiering en brengen je in contact met de juiste experten uit ons netwerk.

Begeleiding bij onze partners

VLAIO werkt samen met heel wat partners en experten. Misschien kan je wel coaching, advies of begeleiding op maat gebruiken? Of wil je liever afstemmen binnen een netwerk? Hier vind je individuele of groepstrajecten die door de overheid worden gesteund. Maak er gebruik van! Zoek op trefwoord of gebruik de filters links:

Voka traject: Herstelplan na corona

Dit traject focust op de immuniteit van jouw bedrijf en richt zich op bedrijven die even de pedalen kwijt zijn. Focus op businesscontinuïteit kan een onderneming sneller terug op het juiste spoor zetten. De wendbaarheid van ondernemingen is niet te onderschatten. Met een doordacht plan werk je aan de weerstand van je bedrijf. Werk in tien sessies aan een herstelplan dat je uit de coronacrisis baant. Neem op 13 mei deel aan de gratis infosessie:

UNIZO biedt advies op maat

Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Zeker niet in de huidige coronatijden. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? Een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant, ook al ben je goed bezig. Met de juiste adviespartner sta je sterker in je schoenen en krijg je inzicht in jouw opportuniteiten. UNIZO helpt je om van jouw verhaal nóg een groter succes te maken of ondersteunt je wanneer je het moeilijk hebt. 

Online contactdagen voor gratis sessies met experten

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens onze (online) zitdagen een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Of zit je eerder met vragen over auteursrecht, merken, modellen en octrooien? Leg al jouw vragen omtrent intellectuele eigendom vrijblijvend en gratis voor aan onafhankelijke experten!