Nood aan een persoonlijk ondernemersklankbord?

Want of je nu een starter, groeier, of doorgewinterde eigenaar-ondernemer bent, of aan bedrijfsoverdracht denkt, de één-op-ééntrajecten met onze ondernemerscoaches leiden tot een verrassend sterke cocktail. Verwacht je aan een mix van vernieuwende ideeën, strategische oogopeners, financiële inzichten en - als het nodig is - zelfs een spreekwoordelijke schop onder je kont. Nooit belerend, altijd positief inspirerend en in het volste vertrouwen. 

UNIZO begeleidt en adviseert ondernemers over alle levensfases heen: starten, optimaliseren, groeien of overdragen. Als ondernemer ben je gedreven en ambitieus. En het is de UNIZO-missie om die ambities te helpen waarmaken. 

Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet immers van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? Een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant, ook al ben je goed bezig. Met de juiste adviespartner sta je sterker in je schoenen en krijg je inzicht in jouw opportuniteiten. UNIZO helpt je om van jouw verhaal nóg een groter succes te maken of ondersteunt je wanneer je het moeilijk hebt.

Voor wie?

Voor elke (pre)starter en ondernemer op zoek naar een persoonlijk ondernemersklankbord in de breedste zin van het woord.

Wat kan je verwachten?

Een doorgedreven individuele begeleiding op maat van jouw noden vertrekkend vanuit een analyse van je persoonlijke situatie als (pre)starter of ondernemer en met een concreet advies of plan om verder te gaan.

Hoe pakken we dit aan?

  • Tijdens het intakegesprek worden je verwachtingen en noden in kaart gebracht en wordt een traject op maat uitgewerkt.
  • In een aantal intensieve gesprekken brengt je coach samen met jou diverse actie- en verbeterpunten in kaart, waarna je concrete tips en tools aangereikt krijgt. 
  • Op het einde van het traject, krijgt je een rapport waarmee je zelf nog verder aan de slag kan gaan om zo te komen tot effectieve resultaten. 
  • Nadien volgt er ook nog een opvolggesprek om te kijken waar je als ondernemer staat na het volgen van het traject en wat jouw verdere noden zijn. We verwijzen je op basis daarvan dan ook door naar eventuele vervolgtrajecten, sectorexperten etc.