Masterclass circulaire strategie

21% van de Vlaamse economie is vandaag circulair, en dat cijfer groeit elk jaar. Inzetten op circulariteit is binnen elk bedrijf cruciaal om toekomstgericht en innovatief te blijven, maar de juiste kennis vergaren is niet evident. Deze masterclass helpt je daarbij.

In samenwerking met Möbius en VITO organiseert Voka deze Masterclass Circulaire Strategie, een traject over 5 maanden waarin je het potentieel van de circulaire economie ontdekt en concrete circulaire vaardigheden leert die je meteen kan toepassen binnen jouw bedrijf. Via interactieve groepssessies, webinars om op eigen tempo te volgen, werksessies met pitches, workshops én bedrijfsbezoeken ga je aan de slag met de circulaire economie en de opportuniteiten die het je kan bieden.

Voor wie?

Alle mensen en organisaties die interesse hebben in de circulaire economie en hun vaardigheden willen opkrikken.

Wat kan je verwachten?

Dankzij een samenwerking met VITO en Möbius en de expertise van heel wat experten, biedt dit traject de ideale handvaten om aan de slag te gaan met de circulaire economie en meer inzicht te krijgen in hoe je een circulaire strategie aanpakt. 

Hoe pakken we dit aan?

Via interactieve groepssessies, webinars om op eigen tempo te volgen, werksessies met pitches, workshops én bedrijfsbezoeken ga je aan de slag met de circulaire economie en de opportuniteiten die het je kan bieden.

Kostprijs
€ 1250 voor leden, € 1625 voor niet-leden
Partner
Voka