Hoe overleef je de coronacrisis?

UNIZO begeleidt en adviseert ondernemers over alle levensfases heen: starten, optimaliseren, groeien of overdragen. Als ondernemer ben je gedreven en ambitieus. En het is de UNIZO-missie om die ambities te helpen waarmaken. Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet immers van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Zeker niet in de huidige coronatijden. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? Een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant, ook al ben je goed bezig. Met de juiste adviespartner sta je sterker in je schoenen en krijg je inzicht in jouw opportuniteiten. UNIZO helpt je om van jouw verhaal nóg een groter succes te maken of ondersteunt je wanneer je het moeilijk hebt. 

Voor wie?

Voor iedere ondernemer die handvaten zoekt om de coronacrisis aan te pakken. 

Wat kan je verwachten?

Een doorgedreven individuele begeleiding op maat van jouw noden vertrekkend vanuit een analyse van je persoonlijke situatie als ondernemer en met een concreet advies of plan om verder te gaan. 

Hoe pakken we dit aan?

Een team van coaches staat voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Dit via diverse gesprekken waarbij we samen een traject doorlopen op maat van je noden.  

Kostprijs
Varieert in functie van de begeleiding. Met de steun van VLAIO wordt de prijs laag gehouden.
Partner
UNIZO