Herstelplan na corona

Dit traject focust op de immuniteit van jouw bedrijf. Werk in tien sessies aan een herstelplan dat je uit de coronacrisis baant. Neem op 13 mei deel aan de gratis infosessie.

Voor wie?

Bedrijven waren even de pedalen kwijt. Focus op businesscontinuïteit kan een onderneming sneller terug op het juiste spoor zetten. De wendbaarheid van ondernemingen is niet te onderschatten. Met een doordacht plan werk je aan de weerstand van je bedrijf.

Wat kan je verwachten?

Welke richting moet je nu kiezen voor je bedrijf? Inzetten op korte termijn? Of kijk je enkel op (middel)lange termijn? Moet je businessplan dan niet aangepast worden? Daarom gaan we eerst even terug naar de essentie en zetten alles op een rijtje. Het is nu het moment om keuzes te maken en om tijdig bij te sturen. Even afstand nemen en naar je zaak kijken om dan te kunnen schakelen. Concreet betekent dit dat we in een eerste fase aan een plan voor 2020 zullen werken. Hoe vang je de resterende maanden van het jaar op en wat moet je doen om de schade in 2020 te beperken? 

In tien sessies krijgen kmo's een duw in de rug tijdens hun zoektocht naar een herstelplan voor hun bedrijf.  

In de tweede fase staat vooruit kijken centraal. Als het plan om 2020 aan te pakken op tafel ligt, kijken we verder. Bovendien willen we dat bij een volgende crisis het bedrijf kan anticiperen en voldoende wendbaarheid aan de dag kan leggen om opnieuw een crisissituatie te overleven. De toekomst van het bedrijf staat centraal met voldoende aandacht voor de weerstand van jouw bedrijf. 

Hoe pakken we dit aan?

Er worden momenteel veel plannen, sjablonen en templates aangeboden maar hoe ga je daar mee aan de slag? Jeroen Meens (Cynex) zal dit traject van begin tot einde begeleiden als mentor. Hij leidt de deelnemers naar een business herstelplan op maat van het eigen bedrijf. 

In elke sessie gaan we concreet aan de slag en eindig je met een herstelplan voor jouw bedrijf.

Tussen juni en januari komen we tien keer samen.  

Kom tijdens onze gratis infosessie op 13 mei (10u) te weten hoe je aan de immuniteit van jouw bedrijf kan werken. Jeroen Meens (Cynex) geeft graag een woordje uitleg.

Wanneer?

Kick-off: 02 juni 2020

Overige sessies: 15 juni 2020, 29 juni 2020, 09 juli 2020, 02 september 2020, 16 september 2020, 07 oktober 2020, 28 oktober 2020, 18 november 2020 en 13 januari 2021

Telkens van 17 tot 21 uur

Kostprijs
€ 1000 voor leden / € 1300 voor niet-leden (excl. btw)
Partner
Voka