Groei & strategie

Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet? Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden en verder te groeien? Gaat het even minder goed? Kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie aanpakken? Overweeg je om je bedrijf over te dragen? Heb je nood aan strategisch advies of algemeen advies voor je kmo?

In dat geval staan onze UNIZO-coaches voor je klaar, want het traject rond groei & strategie richt zich specifiek op ondernemers die cruciale stappen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf. UNIZO werkte dit traject samen met Antwerp Management School en Graydon uit voor ambitieuze ondernemers, net zoals jij. 

Je UNIZO-coach screent zowel jou als ondernemer als je onderneming. Op basis daarvan maakt hij of zij een objectieve situatieschets. Want het is net door beide analyses te koppelen, dat er interessante inzichten ontstaan. Waar sta je nu? Waar is groei en evolutie mogelijk? Samen stippel je binnen het traject rond groei & strategie een werkbare richting voor je toekomststrategie uit. Iets voor jou? Laat een coach contact met je opnemen.

Voor wie?

 • ondernemers op een kantelmoment die willen groeien
 • ondernemers die overwegen om hun onderneming over te dragen

Wat kan je verwachten?

 • acties die toelaten de sprong vooruit sneller te maken
 • een begeleidingstraject op maat
 • 1-op-1: ondernemer en coach gaan samen aan de slag
 • sterke en minder sterke punten van bedrijfsvoering in kaart gebracht
 • advies op basis van wetenschappelijk onderbouwde en bewezen methodes
   

Hoe pakken we dit aan?

 • Tijdens het intakegesprek worden jouw verwachtingen en noden in kaart gebracht en wordt een traject op maat uitgewerkt.
 • In een drietal intensieve gesprekken maakt een coach samen met jou een analyse van je bedrijf op en bekijkt eveneens de manier waarop het wordt geleid.
 • De conclusies van de bedrijfsanalyse en de gesprekken leiden tot een strategische richting voor de toekomst.
 • Nadien volgt er ook nog een opvolggesprek om te kijken waar je als ondernemer staat na het volgen van het traject en wat jouw verdere noden zijn. We verwijzen je op basis daarvan dan ook door naar eventuele vervolgtrajecten, sectorexperten etc.

De begeleiding rond groei & strategie is een samenwerking tussen UNIZO, Antwerp management School en Graydon. AMS ontwikkelde de tools en methodiek die de coaches bij bedrijven toepassen en zal in een later stadium verder onderzoek doen op basis van de resultaten uit deze trajecten.

Kostprijs
€ 850 (excl. btw) met een extra € 400 (excl. btw) per mededeelnemer (vennoot, mede-zaakvoerder) voor een traject dat bestaat uit een intakegesprek, 12 individuele begeleidingsuren en een opvolggesprek.
Partner
UNIZO