Future Forward

Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een toekomst waar alles steeds sneller verandert? Jou de tools geven om die vraag beantwoord te krijgen, is de ambitie van UNIZO’s Future Forward acties. Ga van start met de Future Forward scan die je op een 10-tal minuutjes tijd kennis laat maken met belangrijke evoluties in jouw sector. Wil je meer, dan kan je vanuit de scan instappen op 1-op-1 begeleiding. En je helemaal ‘live’ onderdompelen in de toekomst, kan je op de Future Forward sessions.

Voor wie?

Voor elke ondernemer die voorbereid wil zijn op de toekomst.

Wat kan je verwachten?

  • informatie en inspiratie
  • persoonlijke begeleiding 

Hoe pakken we dit aan?

  • Met de Future Forward scan maak je kennis met aantal nieuwe trends en technologieën die jouw sector de komende jaren drastisch kunnen veranderen.
  • Vanuit de scan kan je verder doorgaan naar de Future Forward begeleiding. Een team van coaches in elke provincie staat klaar om met jou in te gaan op die trends waar jij potentieel in ziet. Ze gaan dieper met jou in gesprek over de ervan impact,  gaan meer in detail in kaart brengen waar je vandaag staat en wat realistische stappen zijn om (nu, binnen 6 maanden en over 18 maanden) te zetten. Bovendien verbinden ze jou met experten, bedrijven of organisaties die je effectief kunnen helpen om er mee aan de slag te gaan. 
  • De Future Forward Sessions zijn er om je blijvend te inspireren.
Kostprijs
€ 390 excl. btw
Partner
UNIZO