Birdhouse Masterclass Financials, Talent and Marketing

Pré-starters en starters de nodige kennis en inzichten aanbieden om hun zaak te laten groeien, zowel op financieel en marketing vlak als bij het uitbouwen van een team door middel van online videocursus.

Voor wie?

  • pré-starters
  • starters met ambitieuze groeiplannen

Wat kan je verwachten?

Birdhouse Masterclass bestaat uit verschillende masterclasses, die op hun beurt onderverdeeld zijn in meerdere topics met bijhorende video’s. De Birdhouse Masterclasses zijn: Finance, Marketing en Talent. 

Om de videolessen aan te brengen, verzamelden we enkele van de meest vooraanstaande ondernemers in België. Stuk voor stuk zijn het toppers in hun vak en zij willen jou graag hun inzichten meegeven, zodat jij niet dezelfde fouten als hen hoeft te maken. Uit je fouten leren is namelijk een belangrijk aspect van ondernemen. Met Birdhouse Masterclass kan jij uit andermans fouten leren en zo sneller je bedrijf succesvol doen groeien.

Naast de video’s krijg je van Birdhouse Masterclass ook nog didactisch materiaal. Zo zijn er checklists, e-books en templates beschikbaar die je ook na de Masterclass kan blijven raadplegen.

Hoe pakken we dit aan?

Birdhouse Masterclass is een online videocursus van founders voor founders. 

Als bonus naast de videolessen worden er ook panelgesprekken tussen captains of industry georganiseerd, gemodereerd door knappe koppen!

Er komen heel wat succesvolle ondernemers, ervaringsdeskundigen en experts aan bod in de Finance Masterclass, maar ook vooraanstaande partners uit de investeringszijde helpen jou graag verder met je start-up.

Twaalf topondernemers (o.a. Pieterjan Bouten, Davy Kestens, Cédric Engels, Leslie Cottenjé, Reinhard De Milt, … ) staan klaar om jou de online rit van je leven te geven. Zij delen allemaal hun unieke verhalen en focussen op de belangrijkste aandachtspunten. Zo vergroot jij de kans om je bedrijf sneller te doen groeien.

Finance Masterclass

In de Finance Masterclass van Birdhouse Masterclass leer je een uit de kluiten gewassen financieel plan op te stellen door in te zoomen op zowel de strategie en kosten, als de opbrengsten en financieringsmix. Daarnaast krijg je ook inzichten in hoe je vers kapitaal kan ophalen en of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een subsidie van de Vlaamse overheid.

Marketing Masterclass

De Marketing Masterclass leert je hoe je de groei van jouw start-up kan boosten. Je maakt zelf een marketingplan en je lanceert jouw eigen succesvolle digitale marketingcampagne.

Talent Masterclass

23% van de gefaalde start-ups hadden niet het juiste team aan boord. In de Talent Masterclass leer je hoe je het juiste profiel bepaalt, aantrekt en hoe je de ideale kandidaat eruit pikt.

Kostprijs
Finance Masterclass € 395 - Marketing Masterclass € 350 - Talent Masterclass € 150 (prijzen excl. btw)
Partner
Birdhouse