AI Discovery

Je stelt je de vraag of artificiële intelligentie (AI) ook voor jouw bedrijf iets kan betekenen maar weet niet goed hoe je dit in kaart moet brengen? Een korte collectieve sessie van een halve dag in combinatie met een drietal individuele terugkoppelmomenten met een AI expert geven je een eerste aanzet om jouw bedrijf dankzij AI meer veerkracht te bieden.

Voor wie?

Beslissingsnemers die de strategie van hun bedrijf samen met andere collega’s bepalen. Er worden steeds minimum 2 (max. 3) beslissingsnemers van één bedrijf op een Cockpit sessie verwacht.

De AI Discovery Partner die de sessie begeleidt staat in voor de volstrekte geheimhouding van de informatie voor, tijdens en na de sessie. Een geheimhoudingsclausule kan bij een AI Cockpit tussen alle deelnemers afgesloten worden. Deelnemers kunnen zich samen met 2 andere bedrijven van hun waardeketen inschrijven voor een ‘gesloten’ Cockpit sessie.

Er is geen voorkennis vereist, maar laat je alvast inspireren door andere Vlaamse bedrijven via hoofdstuk 5 van de gratis online cursus ‘AI in Business’. Lees een dertigtal getuigenissen, onderverdeeld per sector.

Wat kan je verwachten?

De AI Discovery Sessions hebben als doel je de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Of je nu een groot bedrijf bent of een kmo, artificiële intelligentie biedt tal van mogelijkheden om je onderneming toekomstgericht en competitief te houden. Samen met een door jou gekozen AI-partner kan je zo de eerste concrete bouwblokken van een AI-project uittekenen.

Hoe pakken we dit aan?

Met de AI Cafés krijg je de gelegenheid om één of meerdere AI-experten te ontmoeten terwijl je in een AI Cockpit de bouwblokken van je AI project zal verdiepen:

AI Café (Gratis – Online – 20 minuten – one-on-one)

  • Maak kennis met één of meerdere AI Discovery Partners
  • Bespreek je eerste ideeën voor een AI-toepassing met een AI-expert
  • Bepaal een stappenplan

AI Cockpit (€ 600,-/bedrijf – tot 3 deelnemers per bedrijf – 3 tot 5 bedrijven /sessie – 4 uren + 3 individuele feedback momenten – off & online formaat)

  • Evalueer de AI-maturiteit van jouw onderneming
  • Ontrafel de toepassingsgebieden binnen je bedrijf
  • Tips & hulpmiddelen om de rentabiliteit van een project (ROI) te berekenen
Kostprijs
AI Cafés gratis - AI Cockpit: € 600 per bedrijf
Partner
Agoria