SPEK 2.0

SPEK 2.0 wil ondernemerszin en – ondernemerschap bij studenten en jongeren in de Kortrijkse regio prikkelen én ondersteunen.

Informatiesessies, workshops, pitchingsessies, summerschools, … op alle mogelijke manieren zullen de partners inzetten om je creatieve, ondernemende ideeën tot volle ontwikkeling te laten komen.

SPEK 2.0 maakt deel uit van de ecosystemen voor jong ondernemerschap in studentensteden met steun van VLAIO, Hermes en EFRO in samenwerking met Stad Kortrijk, Designregio Kortrijk, HOWEST, VIVES, UGent Campus Kortrijk, KULeuven campus KULAK Kortrijk en Quindo.

Voor wie?

Jongeren tussen 18 en 25 jaar die wonen, werken en / of studeren in de regio van Kortrijk 

Wat kan je verwachten?

  • De uitbouw van een netwerk van ondernemerscoaches in alle opleidingen en geledingen van de Kortrijkse hogescholen en universiteiten.
  • Een aantrekkelijk ecosysteem dat het ondernemende aanbod in de Kortrijkse regio extra helpt uitdragen bij jongeren 
  • Structureel betrekken van -18-jarigen die geen studies hoger onderwijs aanvatten, én alumni.
  • Een complementair en gevarieerd pakket aan innovatieve, inspirerende en inhoudelijke en promotonele acties om jongeren te overtuigen om in eigen streek te studeren en te ondernemen.

Hoe pakken we dit aan?

Informatiesessies, workshops, pitchingsessies, summerschools, … Je kan bij ons terecht voor een waaier aan activiteiten om je ondernemerschap te ontwikkelen!

Kostprijs
(meestal) gratis
Partner
SPEK 2.0