Boost-me

Netwerk Ondernemen is een netwerk van ondernemers voor ondernemers. Waar jonge bedrijven begeleid worden om (inter)nationaal te groeien en jobs te creëren. We geloven in een kwalitatieve matchmaking tussen een ervaren ondernemer (mentor) en een jong groeibedrijf (founder).

Het BOOST ME traject is dé accelerator om (inter)nationaal te groeien. In amper 4 maanden tijd worden zowel jij (founder) als je bedrijf klaargestoomd voor ‘the next level’. Laat je onderdompelen in dit intensieve traject. En denk eraan: een stevige portie ambitie is een must.

We mikken op kwaliteit. De beschikbare plaatsen voor deelname aan het BOOST ME programma zijn dus beperkt. Het BOOST ME traject is zowel voor founders als co-founders. Volgens de deelnemers neemt de kracht van het programma toe bij deelname van alle founders.

Voor wie?

Heb jij in huis wat er nodig is om deel te nemen aan het BOOST ME programma? Overtuig ons. Wel moet je voldoen aan enkele selectiecriteria:

 • Je bent klaar om (inter)nationaal te groeien.
 • Je ontwikkelt een vernieuwende activiteit.
 • Je creëert een 10-tal future-proof jobs binnen het jaar.
 • Je hebt een jaaromzet van min. € 100.000 euro en/of € 250.000 kapitaal opgehaald.
 • Je bezit het merendeel van de aandelen.
 • Jij zet je voor de volle 100% in. No commitment, no acces.
 • Je kan je vrijmaken op alle data.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een selectie moment krijg je de mogelijkheid om je bedrijf voor te stellen in een 15 min pitch + 45 min 1-to-1 interview. De 10 beste pitchen kunnen deelnemen aan een groeitraject bestaande uit:

 • Lokale GrowthCamp: Gedurende een 3 daagse bootcamp staan de volgende topics centraal: "ik" als founder, "ik" als leader, uitwerken van een strategisch groeiplan voor de volgende 24 maanden, aangevuld met workshops door experten en inspiratie van andere ondernemers.
 • Expert day: individuele en collectieve sessies met experten gedurende 1 dag met als doel alle struikelblokken rond de groeiplannen van de deelnemers op te lossen in samenwerking met experten.
 • Growth day: de deelnemers pitchen hun uitgewerkt strategisch plan aan de andere deelnemers en experten.
 • Internationale GrowthCamp: men gaat het groeiplan testen op een internationale markt. Nadruk ligt hier op internationale contacten met internationale investeerders, incubators en lokale ondernemers en ondernemingen, die onmiddellijk feedback kunnen geven op je groeistrategie.

Hoe pakken we dit aan?

Kick-off (1 dag): Je maakt uitgebreid kennis met collega-deelnemers. Bovendien leer je uit elkaars fouten, successen en uitdagingen.

Expert day (1 dag): Een dag vol boeiende workshops rond thema’s zoals sales, growth hacking, funding, waardering, … Geen theorie, maar hands-on tips & tricks. Inclusief de aanwezigheden van absolute experts uit de ondernemerswereld.

Local GrowthCamp (3 dagen): Tijdens deze 3-daagse wordt er intensief aan jouw groeistrategie gesleuteld, zowel op persoonlijk als op ondernemersniveau. Cases, workshops, challenges, ronde-tafel-gesprekken en inspiratie wisselen elkaar in hoog tempo af.

Growth Day (1 dag): Individuele sessies met experts over thema’s die jou het meest aanbelangen. Je stelt je groeiplan voor aan een jury van investeerders en bedrijven en krijgt instant feedback.

International GowthCamp (2 dagen): Tijd om je groeiplan te testen. We trekken samen 2 dagen naar een internationale markt en jij legt contacten met investeerders, bedrijven, scale-ups en klanten. Eerder gingen we al naar Berlijn, Londen,Parijs en Stockholm. De volgende editie vindt plaats in New York.

Kostprijs
Afhankelijk van de locatie van het internationale GrowthCamp
Partner
Netwerk Ondernemen